7 Ekim 2007 Pazar

MOZZARELLALI PITA EKMEGI


MALZEMELER:

3 adet pita ekmegi
büyüke 1,kücükse 2 domates
1 paket mozzarella
1 yemek kasigi zeytinyagi
oregano veya kekik,karabiber,tuz

YAPILISI:

Pita ekmeklerini islatip,200 dereceli firinda 2-3 dakika tuttuktan sonra cikartin.Domates ve mozzarellayi küp seklinde dograyip bir kaseye koyun.Üzerine zeytin yagini,tuzu ve baharatlari ekleyip karistirin.Soguyan ekmeklerin uclarini kesin.Peynirli karisimi iclerine doldurup,tost makinasinda peynirler biraz eriyinceye kadar hafifce bastirin.Sicak olarak servis yapin.

AFIYET OLSUN!

2 yorum:

Mutfak Havlusu dedi ki...

bu ekmekler nefis duruyorlar helede o içinden akan peynirle:)
annemin(benim bu meraklarımdan ötürü)bana hacca gittiğinde getirdiği ekmeklere benziyor.
acaba bu ekmeklerden fransada varmıdır getirteceğimde?
:))

meleginmarifetleri dedi ki...

Mmmm süper bir ekmek olmuş bence ellerine sağlık..
Sevgiler.