7 Ekim 2007 Pazar

MOZZARELLALI KAHVALTI EKMEKLERI


MALZEMELER:

8 dilim ekmek
1 dis sarmisak
2 yemek kasigi zeytinyagi
8 dilim domates
1 paket mozzarella(8 dilim)
8 yaprak taze feslegen
taze cekilmis karabiber
tuz

YAPILISI:

Ekmek dilimlerini tepsiye dizip 250 derecede iki üc dakika kadar kizartin.Firindan cikarip sarmisagi hemen üzerlerine sürün ve zeytinyagini üzerlerine paylastirin.Karabiberini de serpin.Domates dilimlerini ekmeklerin üzerine yerlestirin.Tuz serpin.Feslegen yapraklarini paylastirip,mozzarella dilimlerini de üzerlerine dizip firinda 200 dereceli firinda mozzarellalar eriyene kadar tutun.

1 yorum:

Tülin dedi ki...

Merhaba mozzarellali dilimler cok nefis görünüyor. Kesinlikle deneyecegim. Elinize saglik.
Selamlar